Project Description

Sla de wachtrij over en geniet in je eigen tempo van jouw bezoek aan de St Pietersbasiliek. Dit is de goedkoopste en makkelijkste manier om de lange wachtrijen over te slaan. Je krijgt toegang tot een speciale ingang!

Tickets Sint Pietersbasiliek Audio Tour
Ticket Sint Pieter Basiliek

Sint Pieter Basiliek Audio Tour

vanaf € 19,50 p/p

Sla de wachtrij over en geniet in je eigen tempo van jouw bezoek aan de St Pietersbasiliek. Dit is de goedkoopste en makkelijkste manier om de lange wachtrijen over te slaan. Je krijgt toegang tot een speciale ingang op het Sint Pieters Plein. Het kan je ruim een uur wachten schelen.

Over de tour

De tour duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten en bevat 30 stops. Je krijgt ter plaatse een download van de audiogids en een kaart van de basiliek met illustratie van de route. Indien je geen smartphone of tablet hebt, kunt je ook gebruik maken van een traditionele audiogids. De audio tour is beschikbaar in meerdere talen. Na de rondleiding krijg je de mogelijkheid om toegangskaarten voor de Sixtijnse Koepel en het Vaticaan Museum te kopen.

Deze Audio Tour is inclusief

  • Download van de official audiogids in één van de 11 talen (Engels, Duits, Italiaans, Frans, Spaans, Chinees, Russisch, Japans, Pools, Koreaans en Portugees)
  • Entree met voorrang (sla de wachtrij over) voordat je bij de metaal detectoren aankomt

Goed om te weten

  • Dit is een tour zonder gids!
  • Indien je geen mobiel of tablet hebt, kun je ook om een traditionele audiogids vragen (je moet je ID of paspoort dan inleveren als borg)
  • Exclusief koptelefoon. Breng je eigen “earplugs” of koop ze bij de balie voor € 1,-
  • Kledingvoorschriften: Schouders en knieën dienen bedekt te zijn. Laag uitgesneden of mouwloze t-shirt’s en shorts zijn niet toegestaan ​​voor zowel mannen als vrouwen. Bezoekers die niet voldoen aan de kledingvoorschriften worden niet ​​toegelaten tot het Vaticaan
  • Let op: annuleringsvoorwaarden van toepassing.