Project Description

Bezoek de Vaticaanse musea, de Sixtijnse Kapel en de St. Peter’s Basiliek. Met deze rondleiding ga je onder leiding van een Engelstalige gids voorbij de lange wachtrijen en heb je alle tijd om het Vaticaan te ontdekken.

Rondleiding Vaticaan Engelstalige gids
Rondleiding Vaticaan met Nederlandse gids
Rondleiding Vaticaan Engelstalige gids

Rondleiding Vaticaan met Engelstalige Gids

vanaf € 50,- p/p

Bezoek de Vaticaanse musea, de Sixtijnse Kapel en natuurlijk de St. Peter’s Basiliek zonder wachtrij! Met deze tour ga je onder leiding van een gids voorbij de lange wachtrijen en krijg je alle tijd om het Vaticaan te ontdekken.

Omschrijving

Als een van de grootste en belangrijkste musea ter wereld, is het wachten op toegang tot de Vaticaanse Musea in sommige periodes van het jaar erg lang, waardoor kostbare tijd verloren gaat. Met deze tour vermijd je dit probleem, want je krijgt directe toegang tot de musea en een bevoorrechte en exclusieve toegang tot de Sint-Pietersbasiliek, monumenten die in het hoogseizoen dagelijks meer dan 30.000 bezoekers kunnen tellen!

Laat je meeslepen in het prachtige verhaal van het Vaticaan tijdens deze onvergetelijke tour. Je start in het museum en komt langs de belangrijkste collecties van de musea, zoals de verschillende galerieën (van de Candelabras, Tapestries, geografische kaarten), de schatten van de pausen, de Grieken, Romeinse en Renaissance sculpturen en de fotogalerij met Vlaamse schilderijen, middeleeuwse en hedendaagse kunstenaars.

Vervolgens bezoek je de Sixtijnse kapel en vanuit daar betreedt je de St-Pietersbasiliek vanuit een speciale ingang, exclusief gereserveerd voor deelnemers van deze tour.

Deze rondleiding is inclusief

  • Ervaren Nederlandstalige gids
  • Rondleiding door de Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel
  • Skip-the-line toegang tot Vaticaanse musea
  • Skip-the-line toegang tot St. Pieter’s Basiliek
  • Gebruik van ‘oortjes’ zodat je de gids ook op afstand kunt verstaan

Goed om te weten

  • Dit is een skip-the-line toegangsticket met rondleiding door Engelstalige gids
  • Er geldt een streng kledingvoorschrift voor het Vaticaan: knieën en schouders moeten bedekt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Als je niet aan de kledingvereisten voldoet, kan de toegang worden geweigerd
  • Let op: annuleringsvoorwaarden van toepassing.