Project Description

Bezoek het Vaticaan na sluitingstijd met Engelstalige gis om de drukte te vermijden en de zomerse hitte te verslaan! Je betaalt wat meer dan een rondleiding op reguliere tijden maar gegarandeerd optimaal genieten!

Late rondleiding Vaticaan
Rondleiding Vaticaan met Nederlandse gids
Rondleiding Vaticaan Engelstalige gids

Late Rondleiding Vaticaan met Engelstalige Gids

vanaf € 60,- p/p

Bezoek het Vaticaan na sluitingstijd om de drukte te vermijden en de zomerse hitte te verslaan! Je betaalt wat meer dan een rondleiding op reguliere tijden maar gegarandeerd optimaal genieten!

Omschrijving

Maak gebruik van de unieke kans om het Vaticaan te bezoeken buiten de reguliere openingstijden! Je vermijdt zo de drukte, hoeft niet in de hitte te lopen én kunt al het moois bewonderen tijdens het vallen van de avond wanneer alles verlicht is.

Samen met een gids zul je op ontdekkingstocht gaan door het Vaticaan. Bezoek de mooiste kunst in de Vaticaanse Musea en bekijk de wereldberoemde fresco’s van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel. Het avondlicht waarin je de Kapel bezoekt is vergelijkbaar met de verlichting die Michelangelo had tijdens het schilderen van zijn meesterwerk. Herbeleef dezelfde sfeer die de meester tijdens zijn werk beleefde!

Wanneer je in de avond de Sixtijnse Kapel bezoekt kun je ook nog eens meegenieten van een concert van een klein orkest dat op de achtergrond aan het spelen is. Als dat geen unieke ervaring is!

Deze rondleiding is inclusief

  • Toegang tot de Vaticaanse Musea na sluitingstijd
  • Toegang tot de Sixtijnse Kapel na sluitingstijd

Goed om te weten

  • De St. Pieters Basiliek wordt niet bezocht!
  • Dit is een skip-the-line toegangsticket met rondleiding door Engelstalige gids
  • Er geldt een streng kledingvoorschrift voor het Vaticaan: knieën en schouders moeten bedekt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Als je niet aan de kledingvereisten voldoet, kan de toegang worden geweigerd
  • Let op: annuleringsvoorwaarden van toepassing.