Project Description

Het imposante Colosseum is één van de belangrijkste bezienswaardigheden in Rome. Met deze Nederlandstalige tour bezoek je naast het Colosseum ook het Romeinse Forum en de Palatijnheuvel, zonder dat je uren in de rij hoeft te staan!

Ticket Colosseum
Ticket Colosseum

Colosseum, Forum en Palatijn met Nederlandse Gids

vanaf € 50,- p/p

Het imposante Colosseum is één van de belangrijkste bezienswaardigheden in Rome. Met deze tour bezoek je naast het Colosseum ook het Romeinse Forum en de Palatijnheuvel, zonder dat je uren in de rij hoeft te staan want die sla je met deze tour over! De ervaren Nederlandse gids vertelt je op een leuke en leerzame manier over de oude Romeinse beschaving.

Omschrijving

Wil jij weten wat er allemaal gebeurde in het Colosseum? Wat de gladiatoren moesten doorstaan? Hoe de keizers in het oude Rome leefden? Met deze tour krijg je antwoord op deze en vele andere interessante vragen. De Nederlandstalige gids geeft je uitgebreide informatie over de ontstaansgeschiedenis en de architectuur van het Flavisch Amfitheater, beter bekend als het Colosseum. Je komt ook alles te weten over de spelen die hier plaatsvonden, met als grote publiekstrekker de gevechten tussen de gladiatoren. Een bezoek aan het indrukwekkende Forum Romanum staat ook op het programma. Hier kun je de overblijfselen zien en krijg je uitleg over het dagelijkse bestuur in het oude Rome. De tour sluit af met een bezoek aan de keizerlijke paleizen op de Palatijnheuvel en een adembenemend uitzicht over het centrum.

Tip! Gezien de populariteit van deze rondleiding zijn plekken snel vol. Boek dus op tijd!

De rondleiding is inclusief

  • Ervaren Nederlandstalige gids
  • Skip the line, direct toegang zonder in de rij te staan!
  • Een kleine groep deelnemers (max. 15 personen)
  • Een headset om de gids beter te horen (bij een groep vanaf 7 personen)

Goed om te weten

  • Dit is een skip-the-line toegangsticket met rondleiding door Nederlandstalige gids
  • In verband met de verhoogde veiligheidsmaatregelen kan het extra tijd kosten om het Colosseum binnen te komen
  • Let op: annuleringsvoorwaarden van toepassing.