Colosseum Tickets

Als je met een stedentrip Rome bezoekt dan wil je niet alleen Vaticaanstad en het Vaticaan zien maar dan wil je natuurlijk ook het Colosseum bezoeken!

Reserveren Colosseum Tickets

Door de enorme populariteit en vraag naar Colosseum tickets heeft het Colosseum recentelijk besloten dat je vanaf 1 maart j.l. jouw bezoek vooraf moet reserveren! Je hebt dus niet meer alleen een Colosseum toegangsticket nodig maar ook een aparte reservering. Het maakt geen verschil of je een normaal Colosseum ticket koopt of een zgn. Colosseum skip-the-line ticket. Je hebt altijd deze extra reservering nodig bij alleen een toegangsticket.

Reserveren is overigens echt een must geworden voor het Colosseum. In het hoogseizoen dien je het Colosseum al ruim een maand van tevoren te reserveren anders heb je geen plek! Wat kun je dus het beste doen als je het Colosseum wil zien?

Koop je ticket op tijd en voorkom teleurstellingen.
Wacht niet totdat je in Rome bent maar boek je ticket direct als je besloten hebt om naar Rome te gaan. Koop je Colosseum tickets het liefst minimaal een maand van tevoren (afhankelijk van seizoen) zodat er een reële kans is dat je naar binnen kunt.

Boek [hier] de Rome & Vaticaan Pas indien je het Colosseum maar ook het Vaticaan en de Sint Pietersbasiliek wil bezoeken. Deze pas is o.a. inclusief gratis openbaar vervoer. Je bezoek aan het Colosseum reserveren is een must!

Hoe reserveer ik bij het Colosseum?
Reserveer je bezoek aan het Colosseum via de volgende website (kosten € 2,-):
https://ecm.coopculture.it
Onderaan de pagina kies je de datum en het tijdslot wanneer je wil gaan. Betaal de € 2,- en je ontvangt je reservering voor het Colosseum via email. Neem deze reservering mee naar je bezoek aan het Colosseum. Let op: dit is alleen een reservering en geen toegangsticket. De toegangstickets kun je [hier] aankopen.

Een extra reservering is NIET nodig als je een tour boekt met een gids. In dit geval regelt de gids de reserveringen. Tijdig boeken is nog steeds een must!

Boek [hier] een skip-the-line ticket voor een rondleiding Colosseum, Forum en Palatijn met Nederlandse gids.

Overzicht toegangtickets